Lorem ipsum dolor sit

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.

 

Top dat je op onze site bent!

Stichting Re-Boost coacht al ruim 8 jaar jongvolwassenen tot ze de beste versie van henzelf zijn. 
Meld je aan voor een van onze projecten als deelnemer om jezelf te ontwikkelen en je leven te boosten! Door onze samenwerking met CinCoaChes kunt u ons ook Steunen ons door onderaan deze pagina uw webshop aankopen te doen of op een andere manier! Meer info via: Www.Re-Boost.Org of klik op de afbeeldingen hieronder.

Welkom bij Re-Boost

Leuk dat je even op onze speciale site/shop komt kijken naast onze bekendere normale site: www.re-boost.org waar je meer info over ons vind en je kan aanmelden als:  vrijwilliger of deelnemer bij Re-Boost. We kijken er naar uit je leven te Boosten!

Support de stichting

Mede dankzij uw steun en donaties kan Re-Boost blijven voortbestaan. In onze webshop werken we samen met CinCoaChes om leuke producten en events aan te bieden. Zie hier onderaan deze pagina onze huidige acties. Alvast onze dank voor uw aankoop!

Winnaars tante muriel award 2021!

De winnaars van tante Muriel 2021 zijn geworden, Youssef en Mohammed! Samen startte zij de stichting: Liefdadigheid Fisabillilah. Gefeliciteerd heren en iedereen bedankt voor de inzet met ullie projecten. Jullie hebben allen de wereld een stukje mooier gemaakt. Volgende week meer info over onzers! Meer weten over deze fantastische heren: https://www.facebook.com/profile.php?id=1000

Succesvolle  Tante Muriel Projecten van 2021

Joshua 1ste panna knock out succes!

Op 25 september heeft Joshua Denswil voor de eerste keer zijn panna knock out project georganiseerd in zijn buurt! Het was een mooi succesvol 1ste project voor de 21 jarige, die zelf de wedstrijden heeft bij elkaar gefloten en de jonge kinderen heeft vermaakt met zijn favoriete sport. Binnenkort delen wij video beelden van deze mooie dag. En omdat Joshua van plan is dit project vaker te doen, kunt u hem blijven steunen op zijn go-fund-me pagina via deze link: https://nl.gofundme.com/f/jojo-panna-knockout?qid=b4448c34f328d1ca50a87c6d418c5efa Binnenkort starten wij weer met Tante Muriel project part 2. Meld je Hier aan als deelnemer!

Kiki's Feel Great Project is een feit!

Op 25 augustus heeft Lutriciana haar aller eerste event ooit gegeven. Het Kikiś Feel Great Event was ( ondanks enkele afmeldingen ) toch een groot succes. De deelneemers werden in de watten gelegd met: Een mini workshop over financien, een high tea, kadootjes, make up sessie, styling, financiele visionboard workshop en inspirerende gesprekken over: spiritualiteit, positiviteit, geld en nog veel meer. Klik op de afbeelding hierboven om via Youtube een indruk te krijgen van het event. Support Lutriciana HIER door een donatie te doen voor de volgende ronde van het KFGF project. Zodra er een datum is waarbij nieuwe deelnemers zich kunnen melden, zetten wij het op de site.

Met uw aankoop support u Stichting Re-boost! Alvast Bedankt

Gezonde Kookboek

Multiculturele gerechten in een gezonder jasje. Van Sopropho tot Carribische soep, van Soato tot Gado gado. Gezonde informatie en heerlijke gerechten uit de Surinaamse, Kaapverdische, Afrikaanse, Nederlandse, Antilliaanse en Mediteraanse keuken. Klik hier voor bestel info.

trendy amsterdam tas

3 halen 1 betalen! Deze mooie trendy water afstotende Amsterdam tassen zijn geschikt voor iedereen man en vrouw. Er pas een lap top van 15 inch in en is licht qua materiaal. Bestel ze in de kleuren: Rood/wit of Zwart/geel of Bruin/oranje of Geel/blauw.

Canvas Amsterdam tas

2 halen 1 betalen! Deze prachtige stevige canvas Amsterdam tas met 2 handvaten, is ongeveer 55x55 cm. De andere kant van de tas is geschikt om eventueel te beschilderen. Zie hieronder ook een beschilderde tas versie te koop. Uniek en handgemaakt.
 Klik op de foto voor meer informatie.

Queen Amsterdam tas

Deze hand beschilderde canvas tas heeft 3 manieren van dragen. Stevige tas, met aan de ene kant Amsterdam en aan de andere kant een Melanin Queen, zie foto hierna.
Klik op de foto voor meer informatie.

Canvas Amsterdam tas

2 halen 1 betalen! Deze prachtige stevige canvas Amsterdam tas met 2 handvaten, is ongeveer 55x55 cm. De andere kant van de tas is geschikt om eventueel te beschilderen. Klik op de foto voor meer informatie.

trendy amsterdam tas

3 halen 1 betalen! Deze mooie trendy water afstotende Amsterdam tassen zijn geschikt voor iedereen man en vrouw. Er pas een lap top van 15 inch in en is licht qua materiaal. Klik op de foto voor meer informatie.