WORDT EEN BETERE VERSIE VAN JEZELF MET RE-BOOST.

De Booster Programma

Je weet nu iets meer over onze Booster Me Time Coaching en Booster Train Together Time activiteiten. Maar welke activiteiten wij hebben kun je ontdekken op deze pagina. Als je meer wilt weten over ons gehele Booster programma meld je dan aan via de gele knop voor meer info.
We hebben maar een beperkt aantal plaatsen per activiteit dus meld je snel aan. Wees gerust we hebben een wachtlijst zodat als eerste op de hoogte bent indien we vol zitten. Meld je Gratis aan en let's Re-Boost your  Life! ( Zoals je ziet op de foto, Re-Boost has your back! )

Train Together Time Activiteiten.

Me-Time 1 op 1 Booster Coaching Gesprekken

Wordt een betere versie van jezelf.

Tijdens de Me-Time gesprekken kun jij werken aan je doelen en dromen en jezelf versterken en verbeteren op verschillende gebieden zoals: Financieel, Mindset, Werk, Studie, Talentontwikkeling, Persoonlijk en meer. Maar we staan ook vooral voor je klaar wanneer je tegen sommige problemen aanloopt die het leven soms met zich meebrengt. Booster giver & coach Renata Boston heeft al 20+ jaar ervaring in het werken met jongeren en jongvolwassenen. Als vertrouwenspersoon heeft ze honderden jongeren de afgelopen jaren bijgestaan en geholpen in verschillende onderdelen van hun leven. Zie hier enkele REVIEWS van deelnemers en vrijwilligers van Re-Boost. We starten in september met nieuwe Booster activiteiten, dus meld je nu alvast HIER aan.

De Booster


De Booster Programma is ons unieke coaching en trainings programma dat bestaat ongeveer 6 maanden tot 2 jaar met daarin vijf fases, met aansluitend een maatjes-fase. In de laatste maanden werken de deelnemers, of volgen ze een opleiding. Dit is geen kort traject, want verbetering kost nu eenmaal tijd. Lees hieronder verder voor meer informatie over de fases. Neem contact op voor nog meer informatie.

De 6 fases

1 - Voorfase

1 maand

De eerste stap in het programma is de aanmelding. Hierna volgt een kennismaking en intake-gesprek. Tot slot stellen we samen een stappen- en begeleidingsplan op.

2 - Activeringsfase

4 maanden

Allereerst bouwen we aan vertrouwen tussen Re-Boost en de deelnemers. Deze persoonlijke coaching gesprekken vormen de basis van De Booster, want het is tenslotte niet makkelijk om je problemen zo op tafel te leggen. Er volgt ook een (dag)programma gericht op leerdoelen opstellen, zoals geldproblemen aanpakken, contacten met instanties herstellen, en afspraken nakomen. In onze gesprekken evalueren we hoe dat gaat. Daarnaast starten ook de groepsactiviteiten waaronder fysieke trainingen en workshops.

3 - Ontwikkelingsfase

6 maanden

Deze fase focust op veel doen, oefenen, vallen en weer opstaan. We kijken naar persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling, persoonlijke coaching gesprekken en groepsactiviteiten zoals fysieke trainingen, workshops, gezamenlijke en eigen projecten. Stap voor stap gaan we de intensieve coaching afbouwen, want de deelnemers zijn al bijna op de helft! Natuurlijk stellen we ook aan het eind van deze fase weer een actieplan op voor de komende maanden.

4 - Nazorg/praktijkfase

6 maanden

In deze fase (of al eerder) werken de deelnemers, of volgen ze een opleiding. Ze brengen hun leerdoelen in praktijk, zoals beter communiceren, jezelf presenteren, leren plannen en omgaan met teleurstellingen en druk. Om de twee weken is er een terugkomdag en praten we 1-op-1 bij. Over hoe ze de leerdoelen toepassen op werk of school, maar natuurlijk ook over andere aspecten van het leven.

5 - Afsluitingsfase

1 maand

Last but not least volgt er in deze laatste fase nog een wekelijks gesprek. We werken naar de afronding toe en gaan – net als in de voorgaande fases – samen evalueren, oftewel nabespreken. De resultaten meten we met een scorekaart. Dit helpt om de voortgang en ontwikkeling van de deelnemers in kaart te brengen. Onderdeel van deze fase is een eindpresentatie geven van het eigen project, met daaropvolgend een certificaatuitreiking.

6 - Maatjesprogramma

6 maanden

Deze fase sluit aan op De Booster. De oud-deelnemer wordt gekoppeld aan een maatje (vrijwilliger van Re-Boost) en kan in contact blijven en vragen blijven stellen.


Het resultaat

Aan het einde van De Booster, zien we dat de meeste deelnemers bewustere keuzes maken over school of werk, ze zijn gemotiveerder, en geloven in zichzelf. De opgebouwde weerbaarheid zorgt ervoor dat ze beter met teleurstellingen en emotie omgaan, en zelfs als rolmodel in hun eigen vrienden- en familiekring kunnen fungeren. Er zijn verschillende projecten waaraan deelnemers van de Booster kunnen meedoen gedurende het traject. Kijk bovenaan deze pagina voor alle Booster activiteiten.

Wil jij ook meedoen aan De Booster?

Meld je dan hieronder aan of bel: 06-87014028