De Booster Programma

Als je meer wilt weten over ons gehele Booster programma meld je dan aan via de gele knop voor meer info over de proefmaand.
We hebben maar een beperkt aantal plaatsen per jaar dus meld je snel aan. Wees gerust we hebben een wachtlijst zodat als eerste op de hoogte bent indien we vol zitten. Meld je Gratis aan en let's Re-Boost your  Life! ( Zoals je ziet op de foto, Re-Boost has got your back! )

Booster Me Time & Train Together Time activiteiten in 2024.

Ons BOOSTER programma bestaat uit 2 wekelijkse onderdelen: MTG= Me Time Gesprekken  & TTT= Train Together Time. Zie onder enkele voorbeelden.

Business Boost Academy = Je eigen onderneming / bedrijf leren opzetten.

Tante Muriel = Je eigen goede doel opzetten noemen wij een: Tante Muriel 

Re-Boost Your Mindset = Diverse workshops die je geest & mindset versterken.

Afval naar Kunst = Woonaccessoires en Kunst etc leren maken van afval.

Bus Road Trip = Met de bus door Nederland op zoek naar je eigen ik

Re-Boost Your creativity = Creatieve leuke workshops met een eigen expositie.

Peers vs Peers = Leer hoe je zelf een workshop of training kan geven.

Re-Boost got talent = Talent versterking en ontwikkeling op diverse gebieden.

Re-Boost Your Life Event = Empowerment, educatie & entertainment op 1 avond.

Me-Time = 1 op 1 Boosting Coaching Gesprekken

Wordt een verbeterde versie van jezelf.

Tijdens de Me-Time gesprekken kun jij werken aan je doelen en dromen en jezelf versterken en verbeteren op verschillende gebieden zoals: Financieel, Mindset, Werk, Studie, Talentontwikkeling, Persoonlijk en meer. Maar we staan ook vooral voor je klaar wanneer je tegen sommige problemen aanloopt die het leven soms met zich meebrengt. Booster giver & coach Renata Boston heeft al 20+ jaar ervaring in het werken met jongeren en jongvolwassenen. Als vertrouwenspersoon heeft ze honderden jongeren de afgelopen jaren bijgestaan en geholpen in verschillende onderdelen van hun leven. Zie hier enkele REVIEWS van deelnemers en vrijwilligers van Re-Boost. We starten regelmatig met nieuwe Booster activiteiten, dus meld je nu alvast HIER aan.

Het Booster Programma


Het Booster Programma is ons unieke coaching en trainings programma dat bestaat ongeveer 6 maanden tot 2 jaar met daarin vijf fases, met aansluitend een maatjes-fase. In de laatste maanden werken de deelnemers, of volgen ze een opleiding. Dit is geen kort traject, want verbetering kost nu eenmaal tijd. Lees hieronder verder voor meer informatie over de fases. Neem contact op voor nog meer informatie.

De 6 fases

1 - Voorfase

1 maand

De eerste stap in het programma is de aanmelding. Hierna volgt een kennismaking en intake-gesprek. Tot slot stellen we samen een stappen- en begeleidingsplan op.

2 - Activeringsfase

4 maanden

Allereerst bouwen we aan vertrouwen tussen Re-Boost en de deelnemers. Deze persoonlijke coaching gesprekken vormen de basis van De Booster, want het is tenslotte niet makkelijk om je problemen zo op tafel te leggen. Er volgt ook een (dag)programma gericht op leerdoelen opstellen, zoals geldproblemen aanpakken, contacten met instanties herstellen, en afspraken nakomen. In onze gesprekken evalueren we hoe dat gaat. Daarnaast starten ook de groepsactiviteiten waaronder fysieke trainingen en workshops.

3 - Ontwikkelingsfase

6 maanden

Deze fase focust op veel doen, oefenen, vallen en weer opstaan. We kijken naar persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling, persoonlijke coaching gesprekken en groepsactiviteiten zoals fysieke trainingen, workshops, gezamenlijke en eigen projecten. Stap voor stap gaan we de intensieve coaching afbouwen, want de deelnemers zijn al bijna op de helft! Natuurlijk stellen we ook aan het eind van deze fase weer een actieplan op voor de komende maanden.

4 - Nazorg/praktijkfase

6 maanden

In deze fase (of al eerder) werken de deelnemers, of volgen ze een opleiding. Ze brengen hun leerdoelen in praktijk, zoals beter communiceren, jezelf presenteren, leren plannen en omgaan met teleurstellingen en druk. Om de twee weken is er een terugkomdag en praten we 1-op-1 bij. Over hoe ze de leerdoelen toepassen op werk of school, maar natuurlijk ook over andere aspecten van het leven.

5 - Afsluitingsfase

1 maand

Last but not least volgt er in deze laatste fase nog een wekelijks gesprek. We werken naar de afronding toe en gaan – net als in de voorgaande fases – samen evalueren, oftewel nabespreken. De resultaten meten we met een scorekaart. Dit helpt om de voortgang en ontwikkeling van de deelnemers in kaart te brengen. Onderdeel van deze fase is een eindpresentatie geven van het eigen project, met daaropvolgend een certificaatuitreiking.

6 - Maatjesprogramma

6 maanden

Deze fase sluit aan op De Booster. De oud-deelnemer wordt gekoppeld aan een maatje (vrijwilliger van Re-Boost) en kan in contact blijven en vragen blijven stellen.


Het resultaat

Aan het einde van De Booster, zien we dat de meeste deelnemers bewustere keuzes maken over school of werk, ze zijn gemotiveerder, en geloven in zichzelf. De opgebouwde weerbaarheid zorgt ervoor dat ze beter met teleurstellingen en emotie omgaan, en zelfs als rolmodel in hun eigen vrienden- en familiekring kunnen fungeren. Er zijn verschillende projecten waaraan deelnemers van de Booster kunnen meedoen gedurende het traject. Kijk bovenaan deze pagina voor alle Booster activiteiten.

Wil jij ook meedoen of meer weten over De Booster?

Meld je dan hieronder aan of bel: 06-87014028