Tante Muriel Project

Stichting Re-Boost is opgericht door directeur Renata Boston door haar grootste inspiratiebron: Tante Muriel. Op 19 jarige leeftijd was Renata zoals vele jongeren op zoek haarzelf met vragen als: wie ben ik, waar sta ik in het leven en waar wil ik naartoe? Onder haar hoede genomen en gesteund door de buurtmoeder; Tante Muriel heeft Renata zich makkelijker kunnen ontwikkelen met deze steun. Zij is dan ook als 2de moeder de inspiratiebron geweest voor Renata Boston om zelf ook iets te kunnen betekenen voor jongvolwassenen in de maatschappij via stichting Re-Boost. Met het Tante Muriel Project willen we iedereen aansporen zijn/haar eigen project te starten. Klein of groot, eenmalig of permanent, iedereen kan impact maken. In opdracht van Eventhands/Impact Generator en in samenwerking met uitvoerend projectleider: Cindy Blanker van CinCoaChes, begeleiden wij 6 jongeren met hun eigen project. Meld je nu Hier aan voor de 2de cycli want we zijn nog maar net begonnen!

Stem mee!

Wie moet de tante Muriel Award 2021 winnen? Kijk HIER naar de video's van de 5 genomineerde projecten. Klik daarna op de foto om te stemmen. 

jojo panna knock out

Mogen wij je voorstellen aan een van onze top deelnemers, Joshua Denswil een jonge 21 jarige voetballer die graag iets terug wil doen voor de jeugd. Klik op de link hieronder voor zijn donatie pagina op Go-Fund me en bekijk zijn inspirerende verhaal en video en support en doneer.
Gofundme: https://nl.gofundme.com/f/jojo-panna-knockout?qid=6fa3d0743037913575d1adbb0e63b82c
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=-CWt4Rj3r-k&t=1s 

Feel great Project

Lutriciana is een jonge dame van 18 jaar die graag iets wilt doen voor jonge vrouwen met zelfbeeld en financiële problemen. Daarom gaat zij meerdere Feel Great Fashion dagen organiseren met daarin: een beauty make over, een financiële workshop en een high tea om ze te empoweren, beter te laten voelen en kennis bij te brengen om beter om te gaan met met geld. Half september start ze met de eerste groep vrouwen. Ga voor meer info, aanmelden en donatie naar Re-boost.org en ga naar:  https://nl.gofundme.com/f/feelgreatfashion?qid=7acc2388f4ad5d1ba2267324ea3b8685

Equal Rights for everyone

De 14 jarige Tyquán komt graag op voor de rechten van de mens, hij heeft een lange termijn visie om een organisatie te starten die ervoor zorgt dat er meer gelijkheid komt op in de wereld. Ook wilt hij mensen die het zwaar hebben helpen met middelen om weer bovenop te komen. Met zijn website heeft hij een begin gemaakt om hiervoor de aandacht te vragen. Binnenkort kun je doneren naar dit project, hou onze Re-Boost site in de gaten voor updates. Zie zijn Youtube video door Hier te klikken of klik op de foto. 

Arts & More theater project

Arts & More theater stuk van Cherry = Theater en kunst voor kinderen die wel wat empowerment kunnen gebruiken. Theater en muziek maken zit in het bloed van de 26 jarige Cherry en samen met haar partner wilt ze daarin iets terug doen voor kinderen die het moelijker hebben. Door te werken aan hun talenten on stage en hun te empoweren wilt Cherry kinderen weer in hun kracht zetten. Binnenkort kun je doneren naar dit project, hou onze Re-Boost site in de gaten voor updates.

Gratis tarot kaarten lezing

Gratis tarot kaarten lezing door Yu-Kem = Mensen met een smalle beurs krijgen een gratis reading en meer. Yu-Kem heeft een prachtige gave om mensen te helpen met haar readings, maar helaas kan niet iedereen dat veroorloven terwijl veel mensen juist gebaat zouden zijn met hun bij hun spirituele reis. Met het opgehaalde donatiebedrag wilt Yu-Kem mensen die een smalle beurs hebben, van een gratis Reading kunnen voorzien. Binnenkort kun je doneren naar dit project, hou onze Re-Boost site in de gaten voor updates.

Taart bakken met kinderen

Taart bakken voor kinderen van Rueva = Kinderen van ouders die het krap hebben mogen gratis taart leren bakken. Rueva is gek op taarten bakken en dat zie je ook op haar website: keyshas-cakes.nl Met haar talent wilt ze een gratis bak workshop organiseren voor kinderen. Binnenkort kun je doneren naar dit project, hou onze Re-Boost site in de gaten voor updates.

De projecten

Alle Tante Muriel projecten zijn nu duidelijk voor alle deelnemers en we gaan deze de komende weken presenteren in een korte pitch. Op het 1ste online event op 7 juli 2021 van 19:00-19:30, zal iedereen zijn project presenteren om de tante Muriel nominatie in de wacht te slepen. Om alvast een voorproefje te geven van de komende ( mini & maxi ) projecten sommen we er hieronder een aantal op: Komende projecten:  Project voor gelijkheid van mensenrechten, Project voor kunstenaars, Project voor jongeren die in de schulden zitten en fashion, Project bakken met kinderen, Project panna knock out wedstrijd. Doneer en stem mee voor onze ondernemende deelnemers.Wil jij zelf meedoen met onze volgende cyclus tante Muriel. Meld je dan aan via Re-Boost.org


tante muriel start

De afgelopen maand komen alle jongvolwassen online bij elkaar via zoom. De eerste week waren ze bezig met het plan opstellen van hun persoonlijke project. De Tweede week ontdekte ze op welke verschillende manieren zij geld voor hun project kunnen ophalen. De derde week waren we bezig met het plannen van een eigen website en wat daar allemaal bij komt kijken. De 4de week was een soort Recap week. Hoe duidelijk is je project plan naar de buiten wereld. Waar maak jij het verschil met andere organisaties? De komende twee weken gaan we alles nog duidelijker op papier zetten, zodat het kopieren en plakken is wanneer we eind deze maand alle projecten sites en het online event lanceren en gaan promoten. Ook stellen we alle deelnemers aan u voor. Enkele quotes van onze deelnemers na de les: " ik heb meer richting gekregen over wat ik zou willen doen." (Melissa) " Ik heb nu wel meer duidelijkheid voor mijzelf. En dat ik mijn plan verder op papier moet uitschrijven " ( Bart) ''Ik heb geleerd hoe ik alles beter kan ordenen''  (Lutriciana) "Ik wil mensen leren hoe zij gezonder kunnen leven in het dagelijks leven" ( Rabbi ) "Ik moet zorgen dat mijn project in een zin te begrijpen is voor iedereen" ( Tyquan)