Gratis FOTOSHOOT!

Heb jij altijd al eens als een echt model willen staan, heb je een te gek idee of lijkt het jou gewoon leuk of misschien toch een Instagram boost. Hier is nu jouw kans om een GRATIS professionele fotoshoot te krijgen t.w.v. €€€€€€€€ honderden euro's en dan ook nog zoals jij het helemaal wilt. Aanmelden via: Bart@barthagebols.com. Aanmelden kan tot en met 20 mei. VOl=VOL! Zie alle informatie hieronder, lees goed door voordat je vragen stelt of je aanmeld.

Hallo iedereen ik ben Bart Hagebols

Ik ben vrijwilliger bij Re-Boost en fotograaf van beroep.

Ik heb het project: Everyone wants to be a model opgezet.


Dit project is bedoeld voor de deelnemers die aan een van de trajecten bij Re-Boost deelneemt of de vrijwilligers in het team.

Werken die ik heb gemaakt kun je zien op Instagram je kunt mij vinden via de link: https://www.instagram.com/bart_hagebols/

Wat houd het project in, de deelnemer gaat zelf een concept bedenken en uitwerken hoe hij/zij graag gefotografeerd zou willen worden. Het idee kan je uitwerken/denken door middel van een moodboards (mag van papier of digitaal). Zie hier een video over hoe je een goede moodboard kan maken voor een fotoshoot: https://www.youtube.com/watch?v=NhPWDITUwyw&t=293s   

Als jij de moodboard klaar hebt of je hebt vragen kun je contact opnemen met mij per email om het idee door te spreken (bart@barthagebols.com). Dan gaan wij samen kijken wat er mogelijk is en er een definitief concept van maken om meteen een afspraak in te plannen om het moodboard idee uit te gaan voeren.

Zoals je zag heeft het filmpje 3 onderwerpen in het moodboards, kleuren, kleding en locatie. Als jij je gaat opmaken (of je wordt opgemaakt) en worden jouw haren heel erg mooi gemaakt, maak dan in jouw moodboard deze onderwerpen daarbij duidelijk. Dat is om het gehele plaatje (eindresultaat) kloppend te maken.

De shoot kan in de studio gemaakt worden maar ook buiten of op locatie, hou jij van (veel) kleuren, of juist van schaduw misschien wel allebei, of weet jij een hele toffe locatie (buiten) in Amsterdam dan kan dat ook (evt extra reiskosten zijn voor de deelnemer).

Bedenk voor jezelf een super tof idee. Kijk op Instagram, google, pinterest maak screenshots van videoclips, verzamel (fotografie) tijdschriften. Misschien ken jij wel een make up artiest, een kleding designer etc. Of is een vriend/vriendin daar heel erg goed in. Ga de samenwerking aan! Ben lekker creatief.

Het enige wat wij terug vragen is om een stukje over jou zelf te schrijven en de ervaring met Re-Boost. Deze zijn bedoeld voor de social media van Re-Boost. Verder zijn er geen kosten aan de shoot eventueel alleen reiskosten als we door de halve stad moeten reizen.

Als je vragen hebt kun je altijd even bellen/appen 06-21427262, bij geen gehoor stuur even een appje. Neem dan zo snel mogelijk contact op, wees niet bang om contact op te nemen. Heb liever iets te vaak dan te weinig. ZIe hieronder nog even alle tips en voorwaarden van de shoot op een rij.

Hou wel rekening met het volgende:

 • Zorg ervoor dat jij je make-up, haren en kleding hebt gedaan voordat de Fotoshoot begint. Het zou zonde zijn als dat van de gereserveerde tijd gaat.

 • Begin en eindig op tijd je shoot! Van 13-15 uur is ook echt van 13-15 uur. Ben je later dan heb je dus minder of geen tijd over.

 • Als jij je niet aanmeldt voor 20 mei voor een fotoshoot of je niet op tijd afmeldt bij een gemaakte afspraak, dan is er geen mogelijkheid om deze op een ander tijdstip over te doen. Komt het niet uit of komt er iets tussen. Meld je minimaal 1 dag van te voren af.

-   Bij gezondheidsklachten blijf thuis en overleg even telefonisch.

 • Hou het reëel, wilde dieren zijn heel erg gaaf. Alleen niet te

    Gebruiken tijdens een fotoshoot.

 • Onder de 18 jaar dien je schriftelijke toestemming van je ouders/voogd te hebben en zal de fotoshoot plaatsvinden            

    onder begeleiding van je ouders of voogd.

 • Denk na over de poses, tijdens de shoot zou ik aanwijzingen          

    Geven, alleen het moet wel uit jezelf komen. Zodat het eindresultaat een mooie natuurlijke pose heeft. Oefen dus vooraf.

 • De foto’s zijn bedoeld voor social media, website etc. Wel met vermelding van naam fotograaf en Re-Boost. Afdrukken zijn mogelijk deze brengen wel extra kosten met zich mee.

 • Zelf zal ik of Re-Boost de foto’s alleen gebruiken voor social mediab(met naamsvermelding) website en portfolio doeleinden. Mocht het anders zijn dan is het altijd in overleg!

 • Houd er wel rekening mee dat er enige tijd tussen zit voor je de foto’s bewerkt te zien krijgt (ongeveer 2 weken)

 • De rechten van de foto’s blijven altijd van de fotograaf, dat betekent dat je ze NIET mag nabewerken of aanpassen zonder toestemming. Bevalt het eindresultaat niet helemaal geef het aan!

 • Toon inzet dat geeft een mooier en leuker eindresultaat.

- Tijdens de shoot gaan wij proberen alles zo goed mogelijk te doen. Zal altijd nabewerken maar dat is minimaal. Het is mogelijk om een complete andere foto te maken met photoshop. Maar dat is niet de bedoeling.

 • Zijn er attributen of een bepaalde locatie die jij wilt gebruiken tijdens de shoot, daar zal jij zelf voor moeten zorgen.

Waarom een moodboard maken;

Een moodboard is een manier om je idee/concept te presenteren en het duidelijk te maken naar een ander persoon. Het is niet de bedoeling foto’s op een moodboard over gaan maken. Maar het geeft een richting hoe het eind resultaat ongeveer zal worden. Je kunt het zien als een puzzel al de verschillende onderdelen zijn een stukje wat uiteindelijk een geheel wordt.

Een mood board voor fotografie bestaat uit 3 hoofdonderdelen.

1. Locatie 
2. Kleuren die je wilt gebruiken
3. Style van kleding 
Dan heb je eventueel nog 2 anderen onderwerpen, deze zijn alleen van toepassing als daar gebruik van gemaakt tijdens de fotoshoot.

4. Make-up

5. Haar styling

Bij het selecteren van foto’s voor bv locatie of make up, hoef je dan ook niet te letten op de kleuren. Daar is onderdeel kleur voor

Veel creatief plezier.

Bart Hagebols